Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Amatööri-paparazzi

joulu 2015 Rira 15, Dani 14, Move-videot 153

Oli pakko muistella, kun olin tänään niin hyvissä asemissa Tapparan kultajuhlissa keskustorilla. Niin olin Lontoossakin 2011

Williamin ja Catherinen häissä. Ihmettelin häitä edeltävänä iltana yhden rakennuksen takaosassa olevia paparatseja. Vähän aikaa töllisteltyänä meni reippaana tyttönä sinne eturiviin ja kyselin, että ketä he odottavat. Muutama kuvaaja vieressäni katsoi minua hiukan hämmästyneenä, että kuningatarta tietenkin. Siinä samassa päätin jäädä niihin asemiin. Olin yllättäen päässyt eturiviin pienellä hivuttautumisella, enkä ollut kuulevinani mistä lehdestä olen.

Jee, hyvin menee! Huikkasin isännälle, että jään tähän. Hän päätti jäädä hiukan sivummalle. Ja siinähän sitten törrötettiin, meni puoli tuntia ja paikka oli täynnä kuvaajia. Jollain oli parimetriset tikkaat mukanaan. No, minä olin eturivissä, enkä hievahtanutkaan! Vierähti pari tuntia, eikä  mitään. No, nyt ei voinut kyllä enää luovuttaa. Tosin isäntä oli  eri mieltä! Mutta alkoi olla jo niin paljon porukkaa ympärillä, ettei edelleenkään kuullut mitään. Köh!

Pissahätäkin alkoi vaivata, mutta sitten yhtäkkiä alkoi tapahtua: tuli lisää poliiseja, tiesin että H-hetki lähestyy… (niin kuin tänään keskustorilla, yht´äkkiä turvamiehiä metrin välein AHAA!) Kohina ympärillä koveni, järkyttävän kokoisia putkia oli kokoajan ruuvattu kameroihin, aseteltu kuvakulmia ja toimittajat olivat kokoajan yhteydessä toimistoon. Ja mitä minä sitten tein.

Kaivoin pikku kamerani kassista, näppäisin 5cm ”putkea” esiin ja aloin räpsiä!

joulu 2015 Rira 15, Dani 14, Move-videot 151

joulu 2015 Rira 15, Dani 14, Move-videot 152

Tässä muutama, albumi tosin on täynnä kuvia eri kuninkaallisista! Kannatti seisoa noin kolme-neljä tuntia! Isäntä oli kyllä sitä mieltä, että kun kaivan kamerani paparazzien edessä eturivissä esille, minut heitetään siltä ulos! Mutta ei mitään, siellä olin ja pysyin. Ja huusin ja huokailin toimittajien mukana, jos joku kuninkaallisista ei kääntynyt ja vilkuttanut! Päätettiinkin mieheni kanssa, että SITTEN kun meistä tulee kuuluisia, käännymme ja vilkutamme aina kameroille!!!!