Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Ex-Hannu Hanhi

Kaikki alkoi noin viikko ennen joulua, perjantaina satoi kaatamalla vettä. Olin aamusta asti läpimärkä, sukkia myöten, eikä tietysti töissä minkäänlaista vaihtovaatetta saati kenkiä. Stressiä pukkasi, että sai kaikki hoidettua, vaihteeksi kellon kanssa juoksua-päivä! Olin vielä sopinut kaupungilla tapaamisen neljäksi. Ehdin sinne sompailtuani ruuhkassa edestakaisin ja olinkin näky! Meikit poskella ja kuin uitettu koira, mutta onneksi niin oli muutkin. Ehdin kuin ehdinkin viemään vielä asiakastilaukset 2 minuuttia vaille 5 postiin. Ajattelin, että viikonloppuna en tee mitään muuta kuin löhöän sohvalla ja katson leffoja lasten kanssa. SE oli virhe!

Tulin kipeäksi. Olimme koko perhe kipeä koko joululoman. Siinä mielessä ihmeellistä, että jouduttiin miehen kanssa jo sairaslomalle ennen joululomaa. Yleensä yrittäjien pöpöt iskee vasta lomalla…

Olin viikko ennen joulua jo naputtanut kynnellä pöytään, että minun musta puhelimen laturi täytyy palauttaa siihen omalle paikalle, missä AINA lataan puhelintani. Kaikkia nauratti, että mikä vika valkoisessa laturissa on??? Joo, mutta kun minun puhelin ei lataudu sillä!!! No, ketään ei tuntunut kiinnostavan. Nostin siinä pienimuotoisen hässäkän, että laturi tähän ja se pysyy siinä. Siis se musta. Edelleen hymyilyä ja pään pudistusta. MUTTA, olin oikeassa. en vain tiennyt, että puhelimeni oli mennyt rikki ja latautui vain yhdessä asennossa, johon tuo musta laturi sopi. Kaiken lisäksi pudotin vielä puhelimeni lomalla ja näyttö rikki.

Samaan aikaan simahti kolme!!! läppäriä kotona. Eli, oltiin kipeitä, minun puhelin ei toiminut kuin joskus ja jouluna, mikään tietsikoista ei auennut. KIVA! Pääsin puolikuntoisena töihin, hajosi kaksi!!! tulostinta. Arggggg! Aika nopeasti kyllä tottui siihen, ettei roikkunut netissä. Saatiin yksi kone takaisin huollosta, aukesi pari kertaa ja simahti taas. Ajattelin, että nyt en koske mihinkään muuhun kuin töissä harjan varteen! Uskokaa tai älkää, mutta se meni kahteen osaan….

Nyt on yksi toimiva kone kotona, uusi puhelin (lapsen vanha) minkä tietojenvaihdoista ei itse selvitty, toimiva tulostin töissä. Ohjelmat tökkii vielä ja vaikka digimaailma sortuisikin, KAIKISTA PARASTA ON OLLA TERVE!