Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Fallos otsalla

Jäin tänään autolla keskelle risteystä! Siitä kuului vähän kolinaa alustasta, kun lähdin liikkeelle, pieni kolina loppui. Ajattelin vetää korttelin ympäri ja mennä korjaamolle, mutta auto lähti taas pelaamaan. Väärä arvio, pääsin 50 metriä risteykseen ja siihen jäi! Tukin siinä näppärästi neljä suuntaa. Sammutin ja starttasin, ja uudestaan. Yksikään vikavalo ei palanut. Vihdoin sain pakitettua muutaman metrin, en tukkinut enää kuin yhden kaistan… Oli niin kiva istua siinä kuskin paikalla hätävilkut päällä! Kukaan ei muuten pysähtynyt… Osasin varmaan olla tarvittavan kypsän oloinen, ennenkin ollut samanlaisessa tilanteessa??  Omistanhan autokorjaamon; suutarin lapsella ei ole kenkiä!

Mutta juuri tänä päivänä tätä ei olisi tarvinnut tapahtua! Lievä paniikki, lapsi A treeneihin klo 16,15, jos myöhästyy koko porukka punnertaa ja vetää ylim. vatsalihakset, eikä todellakaan mitään naisten punnerruksia… Lapsi B klo 18, joka myöhästyi viime treeneissä ja sai moitteet. MUTTA KUN, minulla oli  iltameno, eikä rakas aviomieheni osaa edelleenkään olla yhdellä autolla kahdessa paikassa eri paikkakunnilla! Kummallinen mies!!! Lapsi C klo 19.10 ja tietty 3x haku (eri aikaan).  Ja tietysti miehelläni tänään iltameno! Tuskaisia ajatuksia liikkumattomassa autossa!

Sain facessa positiivisuushaasteen, joten tämä oli käännettävä niin, että fallos otsalla pienenisi eli

1. Ritari saapui nopeasti töistä punaisella ratsulla ja tällä(kin) kertaa pelasti neidon pulassa. Jäi reippaana poikana odottamaan hinausautoa, kun minä karautin seuraavaan seikkailuun. (eli kuinka monta kertaa saan manuaaliauton sammumaan valoihin! Yllätys, en kertaakaan!)

2.KUKAAN ei myöhästynyt, kiitos Riku-Ritarin.

3. Omistan autokorjaamon