Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Heittäytymistä

Vähän tietoisestikin ollaan valittu lapsille harrastuksia, missä täytyy olla esillä. Kilpailu ei ole päätavoite, aina tulee joku joka on parempi, nopeampi, notkeampi jne… toki kiva on välillä voittaakin tai ylittää itsensä.  Tärkeintä on heittäytyminen, uskoa itseensä ja saada onnistumisia, varsinkin kun on välillä selättänyt epäonnistumisia.

Esikoinen sitten heittäytyi oikein kunnolla, lähti Maltalle kielikurssille yksin -14v. Todella rohkeaa, tokihan se on ryhmämatka lentokentältä, mutta silti, ei kaveria matkassa! Meikäläinen ei ikipäivänä lähtisi yksin reissuun, en pääse edes omalle mökille yksin.

Olin vaikuttunut itsestäni lentokentällä, että en paukahtanut itkuun tai nytkö se napanuora-katkeaa puhetta! Siinä kohtaa meinasin hypätä matkalaukkuun, kun teini katseli ympärilleen jo hieman panikoiden, että kaikilla on kaveri, kukaan ei ole yksin… Äitinä tietysti lohdutin ja sanoin, että tullaan varmasti parin päivän päästä perässä, jos vielä siltä tuntuu!

Eipä tarvitse lähteä, puolen yön aikaan soi puhelin ja ajattelin heti pahinta, mutta mutta hienoa on ja kaverit perhemajoituksessa kivoja, halusi vain toivottaa hyvää yötä -ihana! Voipi olla, että äitiä ei pahemmin ikävöidä, mutta hyvä niin: kyllä elämä kantaa!  Maailma on mahdollisuuksia täynnä, kun vaan uskaltaa…