Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Helpolla kylähullun maine

Kehtaako edes myöntää, että unohdin sanoa eilen asentajille, että tsekkais minun auton akun. Unohdin ja tänään ei lähdettykään aamulla mihinkään. Hieno nakutus vaan kävi! Onneksi töistä tuli sankari akun ja kaapeleiden kanssa, pääsi hetken päästä lähtemään töihin.

Olin ajatellut käydä kaupassa hakemassa mustaa makkaraa,  mutta nyt en uskaltanut sammuttaa autoa kesken työmatkan. Pitäisi varmaan tehdä Tapolan kanssa sopimus kotiinkuljetuksesta, kun en ole taas viikkoon ehtinyt käydä kaupassa.  Ehtinyt/viitsinyt… tylsää hommaa…

Auto pelitti hienosti koko päivän, hiukan vaan venähti päivä pitkäksi. Aamulla ajattelin, että ompa naurettavan helppoa: vain yksi harrastekuljetus tänään!!! Siitäkin sitten myöhästyin -tunnilla! Ja samalla tajusin, etten TODELLAKAAN ollut käynyt siellä kaupassa.

Ei muuta kuin Siwaan -jälleen kerran tällä viikolla! Käyn siellä ehkä pari kertaa päivässä… no, okay: joskus kolme! Koska minua nauratti suunnattomasti Siwa/Veikkaus -mainos missä se mies ”namutteli” kassalla lotto-lappujen kanssa, olen päätynyt samaan! Namuttelen siis monta kertaa viikossa, mutta ei ole lottovoittoa näkynyt. Ehkä en ole tarpeeksi nopea? Ei tule voitto helpolla, kylähullun maine kylläkin…