Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Iskän uusi harrastus

Sovin lauantaiksi inventaarion loppusäädöt, eli kaikki tekisi oman osansa. Muistin vielä sopia kaikkien kanssa ajan, joka täsmää treenien ja pelien aikatauluihin. Pienimmäinen jäi kaverinsa kanssa kotiin.

Juu, en ollutkaan sitten tajunnut katsoa pelaajan isän ”kalenteria”… Miehelläni on uusi harrastus jäähyaitiossa, kellona tai järjestysmiehenä ja nimi ilmestyy osallistujiin tasaisin väliajoin. Kivahan se on, että harrastaa lapsen mukana, varsinkin, kun pojan ryhmässä on mukavat valmentajat ja kivat vanhemmat.

Inventaari tuli hoidettua parissa osassa loppuun, välillä piti käydä kääntymässä koulun kyläjuhlissa moikkaamassa tuttuja. Sillä välin ihana naapurini oli syöttänyt pienimmäisen, YES! Vain vaatteiden vaihto ja menoksi. Näppäränä naisena ostin pizzapellillisen kotiin, sekä leipomani mokkapalat .HAH HAH HAA, siis tytöt leipoi eilen, pakko tunnustaa. Kyläjuhlat on niin ihanat, että aina sinne leivotaan kauheat kasat ja sitten ostetaan ne takaisin! Menee tietty hyvään tarkoitukseen, vanhempainyhdistys aina piffaa koululaisille teatteria tai elokuvia. Ja minä sain helposti murkinat yö-kyläläisille teineille!

Takaisin töihin, loppurutistus ja siivous, illalla vielä laskujen maksu ja paperit järjestykseen klo 23, MUUUUUTTAAAA viime vuosi on nyt kansissa, JIPPIII!!!