Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Junibacken vs Victoria`s secret

Meidän perheen ”junibacken”-ura on ohi! Äiti ei kestä tätä… Ei varmaan 15 kertaa riitä, kun siellä ollaan oltu oman perheen ja ystäväperheiden kanssa. Pienimmäinen oli kolme vuotiaasta viisi vuotiaaksi Peppi Pitkätossu, ei tarvinnut miettiä ikinä asuvalintaa. Ja kuinkahan monen japanilaisen kamerassa neiti on ikuistettu herra Tossavainen kainalossaan; nimittäin Peppi-asussa ja peruukissa ruotsin-laivalla. Tarha-kuvaukset, synttärit ja juhlat neiti viiletti aina Peppi-asu ja Peppi-peruukki päällä, voi niitä aikoja! Hyvä kun sai pyykkiin laittaa ja kolme asua käytiin Tukholman junibackenista hakemassa. Sitten yksi kaunis päivä se oli ohi ja alkoi prinsessa-vaihe…

Junibacken oli kaikkien meidän lasten (ja äidin) pyhiinvaellusmatka, siellä sai Pikku -Ukon selässä riekkua ja leikkiä Pepin talossa. Vanhemmat nuokkuivat yleensä penkeillä muutaman tunnin yöunien jälkeen -köh, köh! varautunut, että videoin koko junamatkan videolle (luultavasti se on kiellettyä!) , pienimmäinen huusi niin, että selostuksesta ei saanut mitään selvää. Jossain kohtaa se on aika synkkä ja pelottava junamatka,  Ronja Ryövärintyttären varkaiden metsä  ja varsinkin veljeni Leijonamieli, siinä kohtaa on aina äidillä tippa linssissä! Satujuna on aivan loistavasti toteutettu, kertomuksen saa junavaunussa mm.suomeksi, helppo lasten kanssa. Pakkohan oli sitten uudemman kerran lähteä videoimaan… uudestaan ja uudestaan. Ja nyt se on meiltä ohi!

Suosittelen lämpimästi kaikille! Mutta tällä kertaa kukaan ei halunnut sinne, vaikka kuinka yritin! Ei edes pienimmäinen, vaikka yleensä vedetään yhtä köyttä. Nyt lähti isänsä ja veljensä kanssa tekniska-museoon, camoon!!! Juma, jouduin sitten kolmen teinin kanssa shoppaamaan, oli erittäin…tota noin siis ikävää, joo… Varsinkin kun ”eksyttiin” Victoria`s secret:iin”.