Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kassi-Alma

Lähdin tänään aamusta salille, siis salikassi mukaan + meikit ja hiusrauta+ lakka+… Tilasin myös lapselle lääkäriajan, joten ei työtakilla eikä kengillä kaupungille. Lisäksi mukana kulkee AINA käsilaukku, sekä toinen laukku (iso), missä on firman raportteja ja muuta papereita, laskuja jne, JOS vaikka inspiraatio syttyisi johonkin vuorokauden aikaan… Töissä tai kotona, koskaan ei voi tietää…

Lisäksi käyn usein aamupäivän aikana kaupassa, kun aina jossainpäin on maito tai leipä tai… loppu, siis kauppakassi(t). Asentajat töissä nauraa, kun puuskutan töihin tullessa kassieni kanssa. Kohta ne alkaa tehdä minulle kassitarkastuksia! Oikeasti ne ei ymmärrä, kuinka paljon naiset tarvitsee mukanaan kamaa! Varsinkin kolmen lapsen äiti…

Päivät roudaan varaosia ja iltapäivisin kaikennäköisiä paketteja ja kirjekuoria matkahuoltoon ja postiin…

Mummi ja Pappa on ollut meillä pari päivää kipeän lapsen kanssa ja olipa ihana tulla tänään illalla kotiin; lumet oli luotu, puut kannettu siistiin pinoon peräkärrystä, pyykit kuivumassa, astianpesukone tyhjä, rikkinäinen taulu liimattu. YES; YES; YES!!! Mummi vielä kysyi, voiko tehdä huomiseksi ruuan, NO; KYLLÄ VOI!!!!

Ajattelin rojahtaa sohvalle, kun en yleensä uskalla! Ei voi luottaa, että sieltä pääsee ylös… Kunnes tajusin laskea kolmeen ja ainiin, siis yksi lapsi puuttuu! Kohta siis treenihakunakki ja samallahan voi käydä -taas- Siwassa, maito loppu… Tällä kertaa VAIN pikku ja kauppakassi mukaan!