Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Käyttäjätunnus/salasana-viidakko

Olenkohan tulossa vanhaksi?! Sain uuden puhelimen eikä minua kiinnosta räplätä sitä ollenkaan… Tai oikeastaan lapseni vanha puhelin, mitä olin aina ihaillut. Olin useasti toivonut sitä ja vihdoinkin nokialaiseni suorastaan hajosi käteeni. Iphoneen sai vaikka mitä sovelluksia, kuvista väännettyä vaikka mitä jne. Mutta nyt ei huvita. Piste.

Sain joululomalla tarpeeksi koneiden kanssa räpläämisestä. Kaikki alkoi tuolloin perjantai-aamuna ennen joulua, kun piti aamulla nopeasti laittaa helmi-viesti opettajalle . Oma kone ei auennut, kiireesti hakemaan lapsen konetta, että ehtii lähteä töihin. Mitä vitsiä: salasana!!!! Eikä ketään enää kotona, joten viestiä lapselle: salasana äkkiä. Lapsi vastasi onneksi heti, TÄLLÄ kertaa en motkottanut puhelimen käytöstä tunnilla.

Sitten alkoikin puskea hikeä otsikkoon, kun tajusin että tällä koneella ei ole muistissa mitään salasanoja -niistä tuhansista ja taas tuhansista… Mutta en päässyt edes salasanoihin asti, kun pää punaisena mietin käyttäjätunnusta: kuka lapsista oli kenenkin nimen alla, kummalla oli etunimi ensin, kummalla piste välissä!!! ARGGGG! Viesti jäi lähettämättä. Ilta menikin sitten rattoisasti, kun laittoi koneelle helmet, osallistujat, vilmat jne jne jne!

Kaikki hyvin, kunnes sekin kone simahti. Nyt oli onneksi kaikki muistiinpanot kasassa, missä tarvittiin käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Ja niitähän riittää! Siinä vaiheessa kun kolmas kone sanoi sopimuksen irti ja lopetti toimimasta, päätin lyödä kädet  ylös! Onneksi, koska vuoden vanha oma koneeni tuli takaisin huollosta -kaikki ohjelmat putsattuna, mutta suostui aukeamaan kaksi kertaa ja kovalevy simahti.

Nyt on taas toimiva kone ja uusi puhelin kaikilla ”mausteilla” , mutta varmuuden vuoksi jätän räpläämisen vähäksi aikaa. Eli EN ole tulossa vanhaksi (KÖH KÖH, muuten vaan kestää  nämä asetukset laittaa parisen kuukautta)!