Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kesä alkaa, Kreikka kutsuu

Tänään toukokuun puolessa välissä lähdössä töihin viimeisen kerran tänä keväänä mustissa! Nyt alkaa kesä! Säätiedotuksen mukaan Suomessakin, mutta meikätyttö suuntaa Kreikkaan, ( Asu Olgan puoti, valitettavasti hameet myyty jo loppuun) ja on aika pukeutua hieman värikkäämmin.

SAMSUNG CSC

Kuinkahan nopeasti tällä kertaa saadaan hotellin johtajan huoneen numero? Viime vuonna meni vuorokausi… Eli hotellissamme oli Spa-osasto ja siellä märkä ja liukas lattia. Tietenkin lemppasin siellä, kiitos kilpatanssin ja nopeiden refleksien pääni ei kopsahtanut laattalattiaan, kun jalat lähti alta ja mätkähdin huolella maahan kyynerpää edellä. huonostihan siinä kävi -kyynärpäälle.

Kyynärpää siis auki, verta tuli huolella ja kipu jyskytti kättä. Ystäväni tekivät juuri kiristyssidettä RINTALIIVEISTÄNI, kun hotellin johtaja marssi sisään. Voitte kuvitella Kreikkalaisen puolijumalan (hottis), lähempänä kahta metriä ja jumalaiset kasvot… Siinä meikäläinen sitten istui vettä (ja verta) valuvana, pyyhe ympärillä, letti päätä myöten ja D-kupit kiristyssiteenä kädessä!!!!!

Ensiapu saatiin kunnialla loppuun ja johtaja varmisti minulta muutaman kerran, että muistan hänen huoneen numeronsa, koska siellä olisi minulle tarjolla IHAN MITÄ TAHANSA. Varmistin vielä, että siis ihan mitä tahansa. No, ei jäänyt epäselväksi, että kyllä! Puolijumala ei ollut ensimmäistä kertaa liikenteessä…

Tarina jatkuu, että DOCTOR FEEL GOOD sai olla rauhassa huoneessaan, sillä matkassa sattui olemaan sairaanhoitaja, joka paikkasi minut uimakuntoon…

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment