Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kuntosalilla

Tänään kuntosalilla oli uusi laite, kelkka. Ihmettelin sitä aikani, mitä ihmettä siinä tehdään ja mihin laitetaan painot. Kysyin muutamalta mieheltä vieressä ja he ystävällisesti neuvoi. Sanoivat vielä, että hekin oppivat sen käytön, kun katsoivat sivusta muiden menoa. Onneksi en ollut ainoa. Vuosi sitten kun aloitin käymään ”punttisalilla” en edes ymmärtänyt mitenkä päin mennään kaikkiin laitteisiin -tuskaa!

Vetäisin siinä reteästi vielä kyykyillä menemään miesten ympärillä, tosin muutaman loppurutistuksen olisi voinut jättää väliin. Jalat on lievästi hapoilla, pääseekö huomenna sängystä ylös? Onneksi on lauantai… Laitteeseen olisi pitänyt kuulemma laittaa oman painon verran kiekkoja, mutta ei kyllä liikkunut mihinkään. Ja sitä paitsi ainahan naiset laittavat painonsa ala-kanttiin! Mutta ehkä tuo minun 30kg oli hieman liian paljon alakanttiin! Ehkä sitten seuraavalla kerralla.

Tyylini on muutenkin, että sitten seuraavalla kerralla treenaan enemmän ja teen vielä tuonkin sitten seuraavalla kerralla. Nuoh, koskahan se tulee? Sitten vielä ihmettelen, kun kropassa ei näy mitään!!! Ei ne salikäynnit kyllä ihan hukkaan ole mennyt, jotain toivoa vielä on. Jos nyt ainakin pysyisi samoissa mitoissa, kun tuntuu että nykyisin kasvupyrähdykset tapahtuu vyötärön suunnalla.