Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Laukullinen eletroniikkaa

Kaukana on ajat, jolloin heitti matkalaukkuun passin ja hammasharjan! Nyt on yksi laukullinen pelkästään teinien elektroniikkaa: on go-proota, miniläppäriä (minun), Nintendoa, pelejä,kameroita, erilaisia puhelimia… ja tietty latureita, johtoja, latureita ja vielä latureita! Latureita, jotka on yleensä hukassa tai kukaan ei muista mihin jätti, koska viimeksi käytti… Vanhojen ja uusien puhelimien johdot iloisessa sekamelskassa! jne… Joka kerta päätetään, että nyt ryhdistäydytään ja pidetään vain ja ainoastaan uudet yhdessä paikassa ja vanhat toisessa! JA HAH!

Olen jo ajat sitten luovuttanut johtojen kanssa säätämisen ja valtuuttanut rakkaan aviomiehen laturi-vastaavaksi! Toinen -ja AINOA pakkaustehtävä on perheen naisten kosmetiikka-osaston vastaava. NEROKASTA -vaikka itse sanonkin! Kummasti on kiinnostusta ollut laturivastaavaksi, joskus jopa kaksin kappalein perheessä…

Vastaan siis kosmetiikasta eli se toinen laukullinen!!! Ja tietty kirjoista, kaikille, vanha kunnon kirja pelittää hiekkarannalla kummasti eikä tarvitse ladata!