Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Linssilude

Tänään oli olo töissä  kuin filmitähdellä! Flycam Oy tuli kuvaamaan RK-Cityhuoltoon  mainosta pienellä kopterilla. Oli hauska olla mukana, kuinka kaikki tapahtui. Otettiin kolmesta suunnasta ylhäältäpäin videota, kun ajelin autolla eri suunnista autohuollon ovista sisään.

(Ja mikäs oli ajellessa halliin, kun oltiin eilinen päivä siivottu ja roudattu hullunlailla hallissa lojuvia autonrenkaita, moottoreita ym.osia pois näkyvistä.  Ihan niin kuin silleen viime tipassa -tyypillistä meille! Ja hallissa oli kevyet 30 lämmintä…)

Video oli siinä mielessä totuudenmukainen, että ajelen yleensäkin päivisin todella paljon autolla. Mutta nyt tuli ohjeita radiopuhelimella, kuinka lujaa sai ajaa missäkin kohtaa ja vaikka kuinka seurasin ohjeita, ei aina onnistunut. Monta kertaa tuli ääni ”ja otetaan uusi otto”, ”vähän lujempaa” tai jouduin pysähtymään muun liikenteen vuoksi liian pitkäksi aikaa. No, menin kerran vain  vaaleanpunaisilla, enkä käskystä.

Autosta minua ei näy ja maakuvauksessakin ehkä kaksi sekuntia, kun haen asentajalle jarrupalat. Mutta hauskaa oli, tähän voisi vaikka tottua!!! Tosin tarvitsisin meikkaajaa ja puvustajaa ja… Vaatimustaso kasvaa! Paitsi, että onhan minulla jo ne: esikoinen meikkaa hienosti ja Olgan Puodista löytyy puvustaja!

Missä siis kamera??? Kyllä se aina renkaiden kuskaamisen voittaa!