Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lisää virtaa

Minulla ei yleensä virta lopu kesken päivän, tänään loppui. Aamulla vielä ajattelin, että on kiva lähteä töihin. Piti mennä jo ajoissa, mutta lapsi pyysi viemään kouluun tai johonkin päin keskustaa, missä oli jotain, joku juttu!? Näillä mentiin…Ei osoitetta, joten hetki pyörittiin mihin pitikään mennä. Luokkakaverit löytyi ja pyhästi luvattiin kuunnella seuraavalla kerralla osoite!

Olin aika kivasti saanut omat työt tehtyä alkuviikolla ja olin luvannut viedä lapsi n.ro 2 hammaslääkäriin. Siihen saakka kaikki ok! Sitten alkoikin rumba -varaosarumba. Viikko sitten tuli lähetys ja kun pääsin sen kimppuun, paketti oli jo avattu. Yleensä pojat käy rohmuamassa sieltä tarvittavat osat ja käyn kyselemässä mitä on otettu. Nyt en sitten käynyt! Ihmettelin vain kun on iso paketti ja tavaraa vähän. Olisi pitänyt hälytyskellot soida!

Tänään ”potilas” oli levällään nosturilla ja kaikki 20 osaa jossain matkan varrella. Moka, tosi iso moka minulta. Ja kävi pikkuisen kalliiksi, mutta korjattua tuli. Eikä ihan joka osa tullut lentona naapurimaasta. Nuoh. Juoksua kellon kanssa. Olin vielä luvannut hakea lapsi n:ro 1 koulusta, että ehditään hakea juuri valmistunut tanssipuku ja siihen strassit. Joita täytyy n 1000kpl strassata viikonlopun kisoihin. Lähtö perjantaina klo 11, nyt keskiviikko klo 22. Hohoijaa, onneksi mikään ei jää viimetippaan!

Pääsin kotiin ja olin ihan veto pois. Harmitti oma moka tosi paljon! Vaivoin sain lapsille ruuan kun tajusin, etten ole juonut kahvia koko päivänä!!! Iso moka! Ei ihme, ettei suju. Ei se kyllä paljoa piristänyt, mutta jaksoin lähteä zumbaan. Moka. Tunnin aluksi tuli uusi biisi ja uusi koreografia, en ymmärtänyt mitään! Kapasiteetti ei kertakaikkiaan enää riittänyt klo19 illalla uusiin juttuihin!!! Jotenkin selvisin tunnin ja raahauduin sohvalle. Nyt en pääse täältä enää ylös…