Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Marien halpamatkat

Heräsin viime yönä puolilta yön tunteeseen, että nyt täytyy varata hotelli. Matkaan perjantaina, tiistai lähestyy, lennot ok eikä hajuakaan hotellista, tai että edes mistäpäin… Perhe alkoi jo panikoimaan ja luultavasti jäi uneen! Yritin kyllä sanoa, että kyllä sitä ehtii vaikka määränpäässä päättää!

Aina ei muista, että lasten kanssa ei ole niin vaivatonta aina matkustaa, mutta kun en kertakaikkiaan osaa suunnitella etukäteen… Ihailen aina kentällä kanssamatkustajia, keiden liput ja passit on järjestyksessä tai muovikotelossa. Minun on yleensä laukunpohjalla. Nykyään onneksi on helppo etukäteen googlailla kohteita. eräänkin kerran nuorimmaisen ollessa viisi, päätökseen vaikutti Krabilla videolla näkyvä mäkkärin mainos!

Yksi upeimmista reissuista tehtiin parikymmentä vuotta sitten, olin jälleen kerran löytänyt extra-halvan reissun, kaksi yhden hinnalla, ei tiedä mistä löydetään itsemme, oikea jokerimatka… ja eikun Malesiaan. Bussissa oltiin ihan täpinöissään, kun porukkaa jätettiin yksi toisensa jälkeen hulppeisiin viiden tähden hotelleihin. Oltiin sitten viimeiset kun kuski pysäytti keskelle ei mitään ja viittoili että teidän hotelli on tuolla päin -kohti puskia…

Silloinen poikaystäväni -nykyinen aviomieheni totesi kypsän oloisesti, että onko nää taas niitä sun halpamatkoja? Juu… paikka osoittautui yhdeksi parhaimmaksi! Meidän perässä muutti muitakin sinne hulppeista hotelleista, bailattiin rannalla ja vähän muuallakin.

Tuli vain tuosta mieleen, että voi tulla yhtä hulppea matka, valintakriteetit oli rannalla ja halvalla!