Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Mariesta

Olen ikuinen haaveilija ja optimisti, rutiinit ovat kauhistus -samoin kuin aikataulut! Opitte tuntemaan, että laajat kaaret ja pitkälti intuitiolla mennään. Toki kolmen lapsen äidille rutiinit ja aikataulut ovat tuttuja, mutta ilman ystäviäni en pärjää! He jaksavat aina kauden alussa muistuttaa kenet täytyy ilmoittaa mihinkin harrastus-ryhmään ja koska olla missäkin…

Olen aika kädetön tietotekniikan kanssa, silti uskalsin perustaa nettikaupan Tampereen Varaosamyynti Oy:n, myyn BMW-varaosia ja olen osakkaana mieheni kanssa autokorjaamossa RK-Cityhuolto Oy.

Harrastan kilpatanssia, astrologiaa, matkustamista ja lukemista. Voitte vain kuvitella, että elämä on pelkkää säätöä ja plan B:tä, mutta se sopii minun luonteelle ja siksi olenkin aina tilanteissa KÄÄK, OHO tai HUPSISTA, kun tekee ensin ja ajattelee vasta sen jälkeen -jos kerkiää!

Kaikesta selviää, kun lisää punaa huuliin ja nauraa itselleen ja KOROT KOPISTEN seuraavaan kommellukseen, tai rakkaiden ystävieni mukaan; vatsahaavaan!

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment