Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Mitä tänään jauhelihasta?

Pitäisikö olla huolestunut, kun kysyin varovasti pojaltani eilen, että olisiko mitenkään mahdollista, että hakisit Siwasta ITSE jotain ruokaa ennen treenejä? 12-vee oli kovin innoissaan ja kyseli, että saako hän ottaa siis niin kuin ihan mitä vaan, niin kuin pippuripihviä tai härkää (onko ees???) tai jotain tällaista?? Joo, joo, tottakai voit ja tälläydyin meikkiin, pusu poskelle (tätä ei olisi pitänyt kertoa!) ja menoksi…

Pienimmäinen tuli viime viikonloppuna naapurista silmät säihkyen ja kertoi syöneensä lammasta -vaikka ne onkin niiiiin söpöjä. Selviteltiin siinä, että kyseinen lammas oli varmaankin ollut jo vanha ja kuollut KÖH KÖH luonnollisen kuoleman. Sitten tuli se kaikista kiperin kysymys: Äiti, voiko meilläkin olla joskus lammasta? KÄÄK! Saako sitä valmiina?

Esikoinen elää puurolla -suklaanpaloja seassa… Oikeasti, sellaista VALMISTA löytyy kaupasta, kun ei jaksa eikä kerkiä eikä pysty odottamaan, että äiskä väsää jotain?!

Sen sijaan, olen tälläkin viikolla ehtinyt riekkumaan pelissä jäähallissa (isojen poikien), emännöimään sisustuskutsuja, astropiiriä ja kavereiden kaa…

MUTTA, tänään palaudutaan taas normaaliin eli jauheliha pannulle ja perunat kattilaan! Ennen kuin lähtee tupareihin…