Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Muista ostaa kahvia varastoon!

Kappas, aamulla olikin kahvi loppu. Join siis teetä ja ajattelin kieppaista kaupan kautta matkalla töihin. Tunti hyvää aikaa ennen palaverin alkua. Ilmeisesti en teellä ollutkaan herännyt, kun huomasin haettuani yhden varaosan ja kurvatessani kaupan pihaan, että olin unohtanut rahapussin kotiin! Olin siirtänyt sen niistä viidestä mukanani raahaamistani kasseista juuri siihen, mitä ajattelin tänä aamuna, etten tarvitsekaan…

Palaverissa onneksi kuppi kahvia ja sen jälkeen salille puoli tuntia myöhässä. AAH, kohta kahvia! Mutta lapsi soitti, että oli telonut itseänsä koulussa, eikä pääse kävelemään kunnolla. Siis tsekkaamaan lapsen tilanne, ei mitään pahempaa, takaisin töihin -syömään ja kahvia -ihanaa.

Iltapäivällä lähdin asioille ja kuinka ollakaan, tämä onnistuu vain minulta, rahapussi siis EDELLEEN kotona. Kotiin osa 2, lapset osa 2, (pienimmäinen soitti, että päätä särkee) tsekkaus ja rahapussi mukaan! Ihme kyllä,,,

Kuka juuri kehui edellisessä päivityksessä, kun on asiat niin hallinnassa?!?! Varsinkin, kun nyt oli sitten rahapussi mukana, mutta  tajusin kotiin tultaessani, ettei sitä  kahvia sittenkään saatu sieltä kaupasta haettua!