Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Neronleimaus

Vedin tällä viikolla motaria sataakahtakymppiä, aurinko paistoi ja yhtäkkiä oli pölypilvi edessä. Ehdin ottaa jalan kaasulta kun syöksyin pölyn keskelle ja kohti isoa ympyrämerkkiä, missä kehotetaan valitsemaan toinen kaista, KIVA! Onneksi toisella kaistalla ei ollut ketään kohdalla, oli muutama suojelusenkeli matkassa. Samoin taisi olla bussilla, joka tuli perässäni.

Samaisena päivänä hauskuutin muutamaa asiakasta autokorjaamon pihalla. Ajelin pihaan ja aukaisin ikkunaa kysyen asiakkaiden kanssa olevalta asentajalta, josko ehtisi katsomaan minun auton jarrut. olin jo ruinannut muutaman kerran, muttei ehdi! Asentaja sanoi, ettei nyt pysty kykeneen, kun on niin likainen ja ruma. Joo. joo vastasin, mutta entä auto!?! Muutaman naurunpyrskähdyksen saattelemana ajoin auton sisälle nosturille, johon asentaja sen jätti -korjattuna!

Piti lähteä kotiin ja peruutin autoa hallissa. Tietysti se tökkäsi nosturin jälkimmäiseen osaan ja survaisin vähän kaasua. Tuli sitten polkaistua oikein kunnolla, auto syöksyi kohti toisen asentajan autoa (jota pestiin juuri)… En tiedä huusiko kukaan muu kuin minä, mutta sain auton pysäytettyä KAKSI senttiä ennenkuin olisi osunut!!! Ja onneksi sentään autoon ettei asentajaan! Ehkä pitäisi jättää ammattimiehille minun ajotkin…

Kyseinen (luotto)asentaja muuten edellisellä kerrallakin virnuili autoni likaisuudesta! Ei kuulemma voi ottaa työnalle, kun tulee vaatteet likaiseksi. Vaimo ei kotona tykkää, jos on paita likainen… Ei hätää, vastasin, onneksi minulla on ratkaisu siihen pulmaan ja kaivoin huulipunaa taskusta. Laitetaan punaa kauluksille, niin sun vaimo ei taatusti huomaa likaista paitaa!!! Nerokasta!