Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Olgan Puodissa

Vanha viidakon sanonta: älä KOSKAAN mene teini-ikäisen kanssa farkku-ostoksille! Menin kuitenkin viime lauantaina esikoisen kanssa. Oikeastaan haimme keltaista tukevaa sateenvarjoa soolo-ohjelmaan, niitähän oli tietysti joka kaupassa… Eli huomenna taas haku jatkuu, perjantaiksi!!!

Päädyttiin sitten kuitenkin nuorisoliikkeeseen ja yllättäen farkkuosastolle.  Ajattelin myös aikani kuluksi kokeilla muutamaa mallia ja suunnistettiin yhdessä pukukoppiin. No, järkyttävä jono. lievästi kuuma ja teinit oli tyyliin puoli tuntia yhdessä kopissa. Jono liikkui tuskastuttavan hitaasti. Päätettiin mennä samaan koppiin, se oli virhe! Metri kertaa metri, peilit pikkuisen lähellä, ei paikkaa mihin laitat kamat, pölypallerot kieppuu lattialla…

Oli meillä kuitenkin hauskaa, kun meikäläinen ähisi teinifarkkuja päällensä -olin suosista ottanut numeroa isommat! Ei jumankauta, keski-ikäisen pikkuhousutkin on korkeammalla kuin nuo farkkujen vyötärö!!! Puhumattakaan miltä näyttää naama punaisena peilit viiden sentin päässä.  Ja ne valot!!! Ja tietysti 15-vuotias teini vierellä näyttää aivan normaalilta?!?!

Olikin ihanaa käydä taas tällä viikolla Olgan Puodissa farkku-ostoksilla, niin kuin aina ennenkin. Pukukopeissa on tilaa, voit tulla isojen peilien eteen ja mallailla takapuoltasi vaikka viiden METRIN päästä… Ja palvelu pelaa: Olga tuo pyydettäessä uusia malleja, voit sovittaa vaikka koko repertuaarin tulematta pois kertaakaan sovituskopista. Ja mikä parasta: menin numeroa pienempiin farkkuihin!!!