Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Oravanpyörää

Jaahans, taas ollaan tultu siihen pisteeseen, että tunnit loppuu vuorokaudesta! Minulla on hurmaava tapa aloittaa sata asiaa kerralla, limittäin tai lomittain, mieluiten niin, että kaikkien deadline päättyy samoihin aikoihin! Vaikka olisi kuukausi aikaa tehdä, viime tippaan jää -aina!

Tosin pyöritän ideat/asiat päässäni niin, että sitten ei tarvitse kuin tehdä. Eikös se niin mennyt, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty… No, ehkä tämä ei ihan niin yksinkertaisesti mene. Jos olisikin vain pari asiaa menossa… Herään taas aamuyöstä viideltä miettimään työaioita, ei kiva! Aina päätän, että teen listoja jajaja… Hekotusta, en kuitenkaan ikinä tee. Ehkä olen jonkinsortin masokisti, kun nautin tällaisesta sähellyksestä

Muutama aikataulumuutos ja hups, tää (kään) ei mennyt ihan putkeen, jaksaa aina yllättää. Aina sitä kuvittelee hallitsevansa asioita mielensä mukaan. Kaiken keskellä läheinen sairaalassa, pistää miettimään tätä oravanpyörää. Elämä aina muistuttelee, mikä kuitenkin on tärkeintä! Kaikki hengissä, loppu hyvin, kaikki hyvin!