Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Otsasuoni pullistuu

Minusta ei kyllä ikinä tule henkistä tällä menolla! Viikko sitten kimahdin, kun hain yhtä jäähallista ja sitten toista tanssisalilta. Vartin jälkeen tajusin, että aikataulut romahtaa, kun näin sällien kirmaavan hallia ympäri jälkilämmöillä, mitä ei oltu tietysti osallistujissa mainittu ja lapsikin sanoi, että joskus mennään ja joskus ei. Ärsyttävää! Tietty pojat vielä suihkuun, toinen vartti… Pakko oli sitten käydä ”kimahtamassa” pukukopilla, etteikö näitä todellisia treeniaikoja voisi merkitä kalenteriin. Juu, tottakai kuului kommentti. Joopa, joo!

Muutaman päivän jälkeen sainkin itseni jo kiihdytettyä siihen malliin, että esikoinen ilmoitti autossa, että äiti sua ei jaksa kukaan enää kuunnella ja pisti kuulokkeet päähän! Olin valmentajalle laittanut jo yli viikko sitten YSTÄVÄLLISEN meilin, että koska pääsiäisen treenit ovat, kun sattuisi perheellä olevan muitakin menoja, vähän niin kuin yhteisiä! Tiedetään, olen mustis lapseni harrastukselle, kun ei näy enää kotona! Kiirastostaina!!!!! sain sitten treeniaikataulun. Klo 21, YES!

Pari päivää vapaata ja mökille -jihuu! Maanantaina pitikin sitten lähteä synttäreille ja yllättäen -treeneihin! Mökki oli kuin pommi olisi räjähtänyt, narisin pari tuntia raivausapua; teinit valui sängyltä sohvalle puhelimet kädessä! ARRRRG! Päästiin kotiin, kaikki kamat levällään menossa pyykkiin (petivaatteet, talvivaatteet…) ja piti jo olla synttäreillä, teinit lojui sohvalla kännykät kädessä -luonnollisesti!

Paloi käämit ja sanoin muutaman valitun sanan ja teinit valui yläkertaan siivoamaan omat kamansa. Saapuessani paikalle kumpikin lojui sängyllänsä -kännykät kädessä. Luonnollisesti väänsin hiukan lisää voluumia, tuli liikehdintää!

Sitten aloin tosissaan kaivaa VERTA NENÄSTÄNI! Olin sanonut -samaisena-kiirastorstaina isännän repiessä vanhaa pesukonetta pois ja uutta tilalle, ettei sitä nyt hoideta. CAMOON; nyt aletaan pakata. Ja piste. koneet takaisin ja isäntä taisi mainita, ettei laita nyt kuivuria pistokkeeseen, mutta kuka sitä nyt semmoisia muistaisi… Heittäessäni illalla pari koneellista kuivuriin, se ei pirulauta käynnistynyt!!!

Nyt lähti ja sitten kovaa ja korkealta! Ja pitäisihän minun nyt tietää 26 vuoden kokemuksen jälkeen, että toinen ei vajoa lapsen tasolle -niin kuin eräs-! Siinä aikani huutaessa muutamaa sanaa, isäntä tuli ja sanoi Ei ole kiva, että käyttäydyt noin, KIVA! Dramaattisesti paukautin pesuhuoneen oven kiinni -todella nerokasta! Minä olin siis siellä pesuhuoneessa ja isäntä purki rauhallisesti kasseja. Vähän ajan päästä yritin tulla mahdollisimman tyylikkäästi pesuhuoneesta ja sanoin sori nyt, meni  vähän yli.

Täytyy sanoa, että joskus on ihan sairaan hienoa päästellä höyryjä ulos, verbaalinen ulosanti voisi kyllä vain olla monipuolisempi…