Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Päivitystä

KÄÄK! Missä tämä kesä meni? Kummasti jäi blogin kirjoittaminen ja muutama muukin asia… Lomailtua tuli moneen otteeseen tänä kesänä, yksityisyrittäjänä harvemmin on pitkää lomaa. Pidennetyt viikonloput Lontoossa, Prahassa ja Turun saaristossa, kun ehdin, laitan niistä kuvia.

Loppukesä ja alkusyksy on suunniteltu uutta Tampereen Varaosamyynnin nettikauppaa ja korjaamonkin puolella uudet tuulet puhaltaa. 1.10.2014 klo 10.05 starttaa uusi BMW-varaosakauppa ja tarkoitus olisi laajentaa kauppaa muihin merkkeihin mm. VAG, AUDI.

Kaiken tämän keskellä kävi TAAS niin, että imuroin ekaluokkalaiselta flunssan, jota sitten tartuttelin koko perheeseen vuoronperään. Lääkäriin tajusin mennä vasta kun olin köhinyt kolme viikkoa. Mutta tauti ei parantunut eikä edennyt mihinkään. Niinhän taas luulin, ennenkuin esikoinen ihmetteli onko kuumemittari rikki, kun näyttää samaa lukemaa. No ei ollut, kun vetäsin mittarin omaan kainaloon… Lääkäriinhän sitä oli lähdettävä kuuri hakemaan!