Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Paluu arkeen

Paluu ankeen, eikun siis arkeen! Rutiinilla 6,30 happihyppelylle -”joku” oli ajanut autolla minun kävelysauvan yli, joten joutui vähän hölkkäämään… No joo, minulla on tapana hölkätä siinä kohtaa, kun naapurit näkee ja metsäpolulla hengähtää. Hih, katu ei ole onneksi  pitkä!

Lapset kouluun ja kauppaan, kuka nyt voi muistaa että kaupat oli eilen kiinni! Töihin, KÄÄK! Kiva suma… Sovittiin rakkaan aviomieheni kanssa, että olisi kiva, jos aukaisisi edes postin. Jep, yksi lasku aukaistu -edistystä edellis vuoteen! EHKÄ täällä oli muuta ohjelmaa, sain raportin kuinka monta kertaa täytyi illassa lähteä mihinkin suuntaan. Hmmmm…

No joo, välillä tekemään ruokaa lapsille ja viemään harrastukseen. Yllätysten yllätys, että lasten treeni-aikataulut olivat jälleen muuttuneet. Siis palikat  uuteen järjestykseen. Paitsi että, keskimmäisen tultua koulusta niiskutti siihen suuntaan, että kohta koko porukka on kipeä. Nukahti sohvalle ja tajusin, että olin unohtanut aloittaa allergia-lääkkeet.  Ei siis treeneihin -joten lapsenvahtinakki iski!

Takaisin töihin purkaan pakettia ja pesemään haalareita! Huomenna vessoja -glamouria tämä yrittäjän elämä! Olenkin taas näky, kun hiihdän korjaamolla vaaleanpunainen pitsipusero päällä ja siniset muovihanskat kädessä, ne pitkävartiset!