Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Prinsessa

Nyt on maailmankirjat sekaisin, olin taluttamassa kuopuksen hevosta alkeiskurssilla! Pelkään hevosia, todella pelkään! Ja olen niin prinsessa, että en voi hengittää tallilla kuin suun kautta. En omista edes kumisaappaita, onneksi älysin napata teinin saappaat, kun porhalsin pitkittyneestä tapaamisesta kotiin nappaamaan lapsen autoon.  Siellähän sitten juoksin vesisateessa mudassa ja TIES MISSÄ!!! Arggg, maneesi oli remontissa.

Ylitin itseni, sain hepan jopa pieneen raviin. Lapsi oli onnesta piukeena hepan selässä ja hymyili leveästi, äitikin siinä yritti rentoutua hokien hyvin menee (kummalla?), hienosti sujuu, lapsi oli tietenkin luonnonlahjakkuus, joka ei ikinä lopeta tätä harrastusta, nuoh!

Pitkä tunti loppui vihdoinkin ja lähdettiin viemään heppaa talliin, joka tietysti jäi joka ruohotukon luo ja 7 veen olisi pitänyt kiskoa sitä ekalla tunnilla kohti pilttuuta?! Siinä kohtaa alkoi jo käyrä nousemaan, kun epätoivoisesti revin köydestä vikuraa eläintä

No, tallilla ei ollut ketään, joka olisi auttanut alkeiskurssilaisia, ei ainuttakaan tallityttöä, henkilökunnasta puhumattakaan! Ei tiedetty mihin pilttuuseen menee mikäkin hevonen tai että olisi osattu riisua varusteista. Voitte kuvitella kuinka käyrä nousi, kun pesin jotain hemmetin kuolaimia, luojan kiitos yksi äiti auttoi lasta purkamaan varusteet lapsen kanssa, en olisi uskaltanut mennä kahden hepan kanssa samaan pilttuuseen. Siellähän sitten pyörittiin koko porukka ihan pihalla ja päivitellen, että aika kova maksu tällaisesta touhusta…

Riemu repesi, kun vietiin heppaa laitumelle, ensinnäkin ihmeteltiin, että missähän se on. Toisekseen joka hemmetin ruohontupsu oli taas matkan varrella. Minulle riitti! En halua, en pysty, ei kiinnosta! Lapsen harrastua, ei äidin! Varsinkin, kun kysyin teoriatunnulla m MONEEN kertaan, että onhan täällä porukkaa ketkä huolehtivat, katsovat perään ja neuvovat. Voinko luottaa 7-vuotiaan tänne. Minulle vakuutettiin ja vannottiin, että täällä on AINA joku, joka auttaa. Niinpä niin! Heppa-parat, jos ovat tällaisella hoidolla!