Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Rooma 04/14

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Roomassa huhtikuun lopussa ja meikäläiselle ei meinannut kelvata nämä näkymät parvekkeelta! Vaatimattomasti Julius Ceasar on murhattu tällä aukiolla! No, kaikki lähti taas siitä, että en ole koskaan varannut netistä tämän tasoista hotellia, todellakaan. rakkaan aviomieheni kanssa tuli 25 vuotta yhteistä kihlajaistaivalta tänä keväänä ja ajattelin tarjota (kerrankin) jotain luxusta…

Saavuimme hotelliin illalla, vastassa oli roskasäkit ja pyykkipussit, ajattelin että ei voi olla totta, olemme jossain taka-ovella vahingossa. No emme olleet, vaan seuraavaksi kun olimme rynkyttäneet rautaovea auki ja soitelleet summeria, vihdoinkin siirryimme pieneen hissiin, joka vinkui -oikeasti vinkui! päästyämme viidenteen kerrokseen pieneen respaan jo melkei hyperventiloin!!! JA ilmoitin, että tänne en ainakaan jää. Rakas aviomieheni katsoi minua siinä vaiheessa silmät suurina, kun ollaan suurinpiirtein oltu reissuissa vaikka minkänäköisissä hotelleissa, mutta olin ehdoton!

Pikkuisen sitten hävetti, kun katselimme kattohuoneistossa maisemia ja rouvalle luvattiin hulppeat alennukset, jos nyt mitenkään voi jäädä tähän yksityiseen hotelliin, missä oli porealtaat katolla ja aivan loistavat näköalat ja mikä parasta; aivan loistava sijainti.  Jos voin mitenkään suositella niin Relais Badoer, mutta älkää hyperventiloiko respassa!!!!!

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment