Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Rooma Espanjalaiset portaat

SAMSUNG CSC

Vaikka Roomassa olen aikaisemmin käynytkin, niin en ole tiennyt -oikeasti, että Espanjalaisilla portailla syöminen on kielletty! Luin sitten matka-oppaasta tällaisen kiellon, no, kukaan ei tullut sanomaan mitään kun narautin kuoharin auki ja aloin syömään taivaallista mozzarella-leipää. Aurinko paistoi, ihmiset nauroi, puheensorinaa, mikäs siinä oli istuskella ja nauttia.

SAMSUNG CSC

Välillä täytyi herkistellä, mutta kukkia ei ehkä kannata ottaa, jollei välttämättä halua maksaa triplahintaa ruusuista.

SAMSUNG CSC

Portaiden yläpäässä voi teettää itsestään kuvan, taiteilijat kyllä nopeasti tekivät näköisiä piirrustuksia. Mukava katsella!

SAMSUNG CSC

Luvalla otin kuvan kojusta, jossa on jos minkänäköistä krääsää tarjolla. Shoppailla näissä voi huoletta ja tuliaiset hoituu kuin ohimennen. Raahaan joka reissulta mukeja kotiin, niistä on niin mukava juoda suomessa kahvia ja muistella mistä mikäkin on ostettu ja mitä tapahtunut kyseisellä reissulla. Joo ja rakas aviomieheni huomauttaa, että entäs ne patsaat ja kynttilänjalat ja painavat lasi…

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment