Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Satasella itsetunnonkohotusta

Minun ehkäpä kaksi upeimman näköistä ystävää kävi töissä moikkaamassa tällä viikolla. Toinen on pitkähiuksinen aito blondi, noin kaksi kilometriä säärtä. Itse olen 157 JA PUOLI, sekin taitaa nykyisin olla sulka päässä… Toinen pitkä tumma, tiedättehän näitä Grace Kelly-classikkoja kasvonpiirteineen. Molemmilla vimpan päälle ripset, kynnet, pukeutuminen -aina! Molemmat myös huippukivoja -tietty.

Nämä kun purjehtii paikalle, kummasti korjaamon pojillakin ryhti kohenee ja puheet muuttuu! No, itse olin viuhtonut koko päivän edestakaisin peiliin vilkaisematta. Ah, ansaittu kahvitauko ystävien kanssa. Paitsi että ei sittenkään. Viuh, viuh, viuh, taas mentiin.

Kävin yhdellä purkaamolla hakemassa varaosaa, ei mitään käsitystä mikä ja minkälainen.  Jär-kyt-tä-vän komea kaveri oli tiskillä vastassa ja kiinteä katse seurasi kun astuin ovesta sisälle! Pääsin tiskille kompastumatta korkokenkiini ja sanoin kaverille. että olen sieltä ja sieltä korjaamosta ja tiedätkö mitä olen hakemassa täältä? Nooo, sanoin sen EHKÄ  hieman liian kiinteällä katseella, painottaen tiettyja sanoja. Hmmm… Siitä lähti melkoisen ”kevyt” flirtti -molemminpuolin.

Vihdoin kun osa löytyi ja sitä tarkastellessamme totesin, että joo, otan tämän, mitä maksaa? Siinä kohtaa alkoi jo itseäänkin jännittämään että selvitäänkö tästä rahalla. Jep, sata euroa. HUH, istuin autossa ja HUH-HUH posket hehkui! Taisin lauleskella koko matkan takaisin.

Asentaja oli jo ovella vastassa, että mikä ihme nyt taas kesti, toitko sen osan?! joo toin ja törkkäsin osan asentajalle joka sanoi, mitä ihmettä (tai siis vitt…!) jouduitko maksaan tästä jotain??? Osa oli aika kälyisen näköinen, huomasin nyt… Maksoin satasen, ilmoitin. Asentaja lähti osa kädessä päätään pudistellen! Siinä taidettiin keski-ikäistä rouvaa kuljettaa aika komeasti!!!!

Mutta mitä siitä. JOS satasella sai tällaista itsetunnon kohotusta, ei kai peli ole vielä menetetty????