Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Siedätystä

Laitoin lapset laulamaan pari päivää ennen kevätjuhlaa Suvivirttä ja Turvallista matkaa, kunnon siedätystä! Olen kuin Niagaran vesiputous ja viime vuodesta oppineena (ala-asteen päättyminen) aloitin ajoissa itkemisen. Tänäkin vuonna (teinien ikäero vuosi) pääsin juhlasaliin asti ja samalla kun näin lapsen, siitähän se putous taas lähti…

Yritin tärkeänä kuvata kaikkea, mikä liikkui, fotoa ja videota, että saisin jotain tekemistä.  Hiukan auttoi, siis hiukan… Onneksi en ollut ainoa itkijänainen, onneksi näissä paikoissa äideillä on lupa itkeä!

Poikaakin jo vähän nauratti, kun kohdattiin, tuumasi nauraen; Äijä alko heti poraan! Opettajan vanhempainvartissa aloin jo pillittään, voitte kuvitella, kun poika katsoi silloin pikkuisen hitaasti, että siis niin kuin mitä nyt. Ja oli tietysti yber-noloa!

Omasta mielestäni nolompaa on, kun muutama vuosi (…8v.) sitten käydessäni jumpassa, loppuvenyttelyssä tuli aina Westlifen; You raise me up ja meikäläinen pyyhki joka kerta kyyneliä! Onneksi oli pikku-pyyhe mukana, sitä ei ehkä kehtaa lasten ruusujuhlissa kaivaa käsilaukusta! KÄÄÄÄÄK!!!! Ensi vuonna ekat rippijuhlat, happea!!!!!