Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Stressiä ruuasta

Sain eilen ohjelman, mitä pitäisi syödä. Olin laittanut ylös mitä syön ja parin päivän jälkeen tuli viesti, että juu, kiitos tämä riittää: syömiseni on ihan ”peestä”, kalorit täytyy tuplata!!!??? ja lopettaa napostelu. Oukkei, parin viikon ohjelma näytti ihan jees, mutta oikeasti määrä oli kyllä huikea, kuinkahan tässä käy?

Tuumasta toimeen, sunnuntaina oikein markettiin ja MAANANTAI-aamuna höyrystelin ja paistelin itselleni oikein kunnon eväät! Samalla yritin saada aamupalan syödyksi, normaalisti selviytyisin pitkälle iltaan tällä määrällä… Töissä takaraivossa oli kokoajan, että täytyy muistaa syödä ajoissa, normaalisti aina venyy pitkälle päivän puolelle.

Esikoinen soitti, että oli jäänyt bussikortti ja rahat kotiin, ystävällisenä lupasin viedä kotiin asti. KÄÄK, puhelin alkoi piippaamaan, ruokaa! ongelma oli vain, että ne minun ruuat oli siis töissä ja itse olin kotona! Nerokkaasti söin välipalan (sallitun) tässä  välissä, ettei tule liian pitkä väli. Yes, takaisin töihin ja alkoikin rumba, lopuksi söin hienot evääni lennossa, takki päällä, huivi kaulassa, mutta söin suurinpiirtein ajallaan.

Kotona oli ongelmia, kun olen tottunut napsimaan hedelmiä tai ottamaan banaanin mukaan autoon. Nyt täytyi vähän suunnitella ja pitää kädet kurissa! Hyvin sujui, paitsi että nyt iltapalan jälkeen pyörin sänkyyn, ei ole ainakaan tullut nälkä tänään! Vähän ruokastressiä, ennenkuin tästä tulee rutiini ja kroppa tottuu jatkuviin ruoka-orgioihin…