Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Takinkääntäjä

Vuosi sitten meuhkasin esikoiselle autossa noin joka toinen päivä, että sulla on niiiiiin mopoauto vuoden päästä! Olin totaalisen kyllästynyt olemaan jonkun muun aikatauluissa, aina jää töissä joku kesken, kun täytyy lähteä kuljettamaan treeneihin. Jos illassa on 3-4h treenejä ei lasta raaski jättää bussien varaan, eikä olisi kerinnytkään aina vaihtojen ja ruuhkan vuoksi.

Siinä kohtaa esikoisella oli jo yleensä kuulokkeet päässä ja lievästi kyllästynyt ilme kasvoilla: taas se paasaus alkoi-ilme! Ajattelin vaihtaa asennetta ja toistelin itselleni: tämä on laatuaikaa lapsen kanssa! Enää ei mesota särkänniemessä vaan istutaan autossa yhteiset hetket, miten haluan, että lapseni muistaa nämä ajat? Toimii!

Muutama kuukausi sitten esikoinen täräytti, että noniin äiti, nyt sitten voisin mennä sinne autokouluun. Siis niin kuin MITÄ????? -vastasin, etkö tiedä kuinka vaarallisia mopoautot ovat??? Lapsi oli siinä kohtaa, että HÄH?! Joo kato, ei mitään mopoautoa, kyllä MINÄ kuskaan!

En sitten siinä saanut sanottua, että en todellakaan haluaisi luopua meidän yhteisistä hetkistä!!!! Vaikka se helpottaisi aikuisten arkea todella paljon…  Ja sitä paitsi, koska äidin pikku-vauvat ovat alkaneet mopokortteja saamaan!!!!