Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Teknologia juoksee karkuun minua

Kameran laturi on (taas) juossut piiloon ja oli tärkeitä tapahtumia viikonloppuna! Kävin valokuvausliikkeessä ostamassa uutta laturia ja sellaista ei sitten myydäkään, ei voi olla totta! Kamera jäi sinne lataukseen päiväksi yleislaturiin ja ostin uuden kortin varmuuden vuoksi. Koska vanhassa kortissa oli noin 1300 kuvaa ja videota -ups! Pitäisiköhän käydä tyhjentämssä ja teettämässä kuvia vähän useammin?

Olen vielä niin vanhanaikainen, että osa kuvista täytyy saada paperiversioksi, niitä on niin mukava katsella kansiosta. Minun ei tule kaivettua läppäriltä lasten vauvakuvia tai reissukuvia, nuorisoa kyllä se kovasti naurattaa. Ilmoittavat minulle, että kuvathan on jo kerran nähty -koneella, mutta kuitenkin tykkäävät aina aikaajoin kaivaa valokuva-albumeja ja naureskella vanhoille kuville.

Piti sitten vielä siirtää koneelle vanhasta kortista loput 1300 kuvan tiedostosta, mitkä siellä ei vielä ole, niin eikös kone ilmoittanut, että siirtää taas KAIKKI kuvat ja videot sinne. AAAARRRGGG!!!! Siellä se kortti nyt lepää, piirongin laatikossa ja loput kuvat siirtämättä.

 

 

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment