Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

TV-addikti

Tänään vetäisin ryhtiliikkeen pienimmäisen kanssa! Hän addiktoitui viikossa katsomaan leffoja kännykästä ja koska olen niin nössö äiti, en saanut lomalla otettua poiskaan. Enkä edes ymmärrä keneeen lapsi on tullut, itse en katso ollenkaan telkkaria!!! KOSKA jään jumiin joka sarjaan… Ärsyttävintä on katsoa televisiota erään nimeltä mainitsemattoman perheenjäsenen kanssa, hän  on kanavaseikkailija, joka vaihtaa juuri siinä parhaimmassa kohdassa toiselle kanavalle. Todella ärsyttävää!!! Yleensä huudan siinä kohtaa -pikkasen… Mutta aina se vaan vaihtuu  perusteltuna, kun ei ikinä tiedä mitä kivaa muilla kanavilla tulee… Ehkä olisi KIVA nähdä loppuratkaisu.

Tosiaan pystyn katsomaan uudestaan ja uudestaan Harry Potterit, Taru Sormusten Herrasta, Hobitit, Nälkäpelit, Star Warsit…Ei ole väliä, vaikka jäisi kesken, kun osaa ulkoa!  Jep jep, niin on isäänsä tullut kahdeksan vuotias.

Tänään muistin, että olin kesällä ostanut aikuisten värityskirjan, joka homehtui jossain nurkassa. Pienen etsimisen jälkeen löytyi ja alkoi sarjavärittäminen. Minä toisen sivun, lapsi toisen. Oli mukava tuokio, kunnes lapsi tokaisi innoissaan, että äiti hei; väritetään ensimmäistä kertaa yhdessä. No ei todellakaan vastasin hätäpäissäni, ollaanhan me nyt väritetty, ainakin vesiväreillä. Hitto vieköön, se taisikin olla esikoinen, pääsee tänä vuonna ripille. Nuoh!