Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vatikaani ja Sikstuksen kappeli

 

SAMSUNG CSC

Ups, kuinka tuo kamera nyt vahingossa räpsähti Sikstuksen kappelissa… ei kuvia, eikä puhetta -turisti! Michelangelo maalasi nämä freskot 500 vuotta sitten ja saa suorastaan haukkomaan henkeä! Fresko maalattiin kostealle kalkkilaastille, joka kuivui nopeasti eikä maalausta voinut enää paljoa korjailla.  miettikää, niska kenossa silloisessa valaistuksessa korkealla, huikeata.  Tunsin itseni todella pieneksi…

Museon kattomaalauksia:

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Voi, kylläpä nämä näyttää tässä blogissa ja kuvissa vähän pieniltä ja vaatimattomilta, totuus on tietenkin toinen. Upeita kattomaalauksia ja tarinoita mm. raamatusta. otimme oppaan museoon, hän enemmänkin kertoi kuin kierrätti meitä museossa, muutaman tunnin päästä ei enää jaksanut kuunnella englannin kielistä papatusta historiasta ja taiteesta, niin mielenkiintoista kuin olisikin. Seuraavalla kerralla suomen kielinen opas, kiitos. Tällä kertaa jäi näkemättä esim. Paavin autot ja paljon muuta. Toisaalta ei tarvinnut jonottaa, kun oppaan kanssa pääsi suoraan jonon ohi. Voin kertoa, että ei kannata ainakaan aamusta mennä jonottelemaan.

SAMSUNG CSC

Tässä on kuvattu itse Jumala, jaksan aina innostua patsaista. Outoa. Ei kai.

SAMSUNG CSC

 

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment