Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vatikaani Pietarinkirkko

maailman pienin valtio, Vatikaani, alle tuhat asukasta. mahtavat jonot Pietarinkirkkoon ja museoon. Päätettiinkin nyt varata päivä tähän nähtävyyteen, kun lapset eivät ole mukana. Tätä en suosittele lasten kanssa tai no, jos omaa hyvät hermot!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

En ymmärrä, miksen nyt jaksanut innostua tästä, pramea, viimeisen päälle upea. Olen käynyt monessa kirkossa, luostarissa, kappelissa, joissa on kylmät väreet mennyt, kun on niin huikeat energiat! Tästä ilmeisesti odotin liikoja, kun ei kauheasti hetkauttanut. Älkää nyt käsittäkö väärin, kirkko oli huikea, vain ylevä tunne puuttui..

SAMSUNG CSC

Sveitsiläisiä vartioita, jotka palvelevat 25 kuukautta Vatikaanissa. Tästä mallia vappu-juhliin, olimme juuri vappuna täällä. Täytyy tunnustaa, että en tiennyt italialaisten juhlivan vappua ja kaikki kaupat, apteekit yms. olivat kiinni. Samoin turistinähtävyydet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nykyisestä Paavi Franciscus (menikö oikein) paikallinen opas kertoi, että hän on erittäin suosittu kansan keskuudessa. Toisin kuin edellinen paavi, joka miellettiin kylmähköksi, olikohan tuo jokin sana…

 

 

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment