Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Voihan Minttu

Vuorokausi reissuun ja  keskimmäinen lapsi soitti hiihtokilpailuista valittaen huonoa oloa. Tunnin päästä pienimmäisen ope soitti, että voiko lapsen lähettää kotiin, kun valittaa huonoa oloa? jeps, sinne vaan jonon jatkoksi…

Piti aloittaa pakkaaminen, mutta rakas ystäväni soitti ja kysyi Lord of Dance-konserttiin. Pari ylimääräistä lippua olisi ylimääräisenä. No, tottakai! Kirjanpito kesken, kämppä siivoomatta, pakkaamatta… Mutta olipa huikea show -jälleen kerran. Laskettiin serkun kanssa, että ollaan nähty kyseinen ”steppi” ainakin neljä kertaa!

Tänään oli virhe mennä töihin, kun sieltä ei meinaa päästä pois. Oli kuitenkin lähdettävä, kun pienimmäinen soitti, että oli pudonnut aidalta kiville, eikä pysty kävelemään. Kääk, siis kurvaten koulun pihaan; ei onneksi mitään vakavampaa. Lapsi pomppi lumipenkassa, mutta äidin nähtyään alkoi konkata. Normisettiä…

Pakattuakin tuli rutiinilla, kateellisena ajattelin lukemaani artikkelia, jossa formulatähden vaimo oli mahtunut kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen vanhoihin farkkuihinsa. Meikäläisen synnytyksestä on seitsemän VUOTTA, mutta silti tuottaa tuskaa mahtua edes edellisen vuoden kevätvaatteisiin. Voihan Minttu -minkä teit!