Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Yksi päivä muiden joukossa

Ehtii tänään syömään puuron aamulla ja päättää käydä kaupassa. Ei kuitenkaan ehdi kauppaan asti, täytyy käydä varaosaliikkeessä. Tulee töihin, ottaa kupin kahvia ja saa juotua puoli kuppia, kun lähtee Startaxiin hakemaan hehkutulppia. Menee palatessaan soloon ja maksaa laskun, kun täytyy lähteä Laakkoselle ja AD:lle. Maksaa taas laskun ja juo puoli kuppia kahvia, kun täytyykin lähteä KL:ään.

Unohtaa laskut ja imuroi ja lanaa tasaisin väliajoin lastalla halliin autojen mukana tulevan lumen ja vähemmän puhtaan veden. Asentajat kiittää. Käy välissä KL:ssä ja AD:lla.

Ehtii syömään, ennen kuin lähtee käymään Startaxissa ja viemässä yhden auton liikkeeseen. Suunnittelee mielessään viikonlopun inventaariota ja sopii pienen palaverin yhtiökumppanin kanssa iltapäiväksi. Käy KL:ssä.

Ajattelee jatkaa laskujen maksua, kun odottamamme varaosapaketti saapuu Saksasta. Piti tulla perjantaina, mutta saksassa taisi liikenne olla sekaisin muutaman lumihiutaleen takia. Katsoo kun paketin luona käy asentajahärdelli. Muutama asiakas odottaa kuumeisesti autoansa, joihin osa osista on menossa. Pyytää muutamaa asentajaa jäämään ylitöihin.

Alkaa purkamaan lähetystä. Yhtiökumppanikin saapui ja ehtii sanoa MOI, kun pitää lähteä Startaxiin hakemaan  sytytystulppia. Takaisin ja minulle olikin tehty valmiiksi asiakkaiden tilaamat paketit! Onneksi sillä tajuaa, että lapsi täytyy hakea koulusta.

Neljän ruuhkassa lähtee uutta reittiä ja tajuaa miksei käytä tätä madellessa 40. Ehtii viedä paketit postiin, kotiin ja tajuaa että ei ollut käynyt kaupassa. pienimmäinen onkin kotona, kun kaveri tullut kipeäksi, joten ei takaisin töihin. Muistaa, että treeni-aikataulut on muuttuneet ja yrittää soittaa muutaman kimppakyydin. Ei onnaa.

Vie ajoissa ensin yhden lapsen ja miettii, kun lähteekin näin ajoissa ei tarvitse pyöritellä silmiä kanssa-autoilijoille tai ”heilutella” sormella. takaisin kotiin ja pakkaa toisen lapsen autoon. Kolmas jää katsomaan televisiota. Takaisin ja maksaa hiukan laskuja.

Lahjoo pienimmäisen hakureissulle mukaan; saa videoida, kun äiti ajaa. Kaikki sujuu hyvin. iltapalaa kahdelle ja rakas aviomies soittaa olevansa pelikatsomossa ja tuo lapsen mukanaan Yes! Vielä yksi ilta-pala ja omaa aikaa. Muistaa, että ilmoitti aamulla itsensä illan kahvakuulatreeneihin! Lainatakseni ex-työkaverini lentävää lausetta:  MILLÄ JÄRJELLÄ?